Tänään kävimme hallilla treenaamassa taas. Hellettä oli auton mittarin mukaan 36 astetta ja ilma oli todella hiostava. Onneksi sentään hallissa oli viileämpää. Koirat ei olleet ihan parhaimmillaan varmasti kuumuuden ja senkin takia, että aikaisemmin päivällä oltiin käyty lenkkeilemässä ja uimassa. 

Harjoittelimme ensiksi kummankin koiran (R & B) kanssa helppoa ohjausharjoitusta. Neljällä aidalla pyöritetään koiraa edestakaisin. Ruuti meni hienosti taas omaan tapaansa. B oli kiinnostunut enemmän palkkakupista ja veriletuista eli karkaili Katrin luo, joka oli palkkakupin haltijana. B kuitenkin suoritti ihan kivasti harjoituksen ja löytyihän se sporttivaihdekin kun sai juosta neljän aidan suoraa palkalle! Ehkä se siitä vielä...

Kuva Haapsalun kisoista 18.07.10 Kuvaaja tuntematon

Brandy meni tänään tosi hienosti puolikkaita keppejä. Sain vietyä sitä upeasti kummaltakin puolelta ilman ohjaamista. Ei se vieläkään mikään nopea ole, mutta selvästi jo ripeämpi. Ja selkeästi näkee, että se on alkanut tykätä keppien suorittamisesta. Ruutikin yllätti minut täysin. Vein sitä kepeille neljän suoran aidan takaa (eli silloin koiralla ihan mieletön vauhti) kummaltakin puolelta lähettäen ja se osasi tosi hienosti hakea oikeaan väliin ja lähti pujottelemaan mielettömän hienosti ja nopeasti. Kyllä koko kesän treenit ovat olleet hyödyksi! :) Nyt kun saan vielä sataprosenttisen varmuuden noille kepeille niin olen täysin tyytyväinen. Olen iloisin siitä, että Ruuti pujotteli hienosti vaikka itse jäin auttamattomasti hirveästi jälkeen. :) VAU!