Tänään oli epikset kentällä, johon lähdimme Ruun ja Been kanssa. Brandy osallistui maksimölleihin ja Ruuti 2/3-luokkaan. Brandyn rata meni muuten ihan ok, yhdellä hypyllä tuli kielto kun en tajunnut tarpeeksi vetää sitä sen yli. Muutenkin meno tänään oli todella takkuista ja hidasta. Koira ei edennyt ja ravisteli vaan päätään koko ajan. Onkohan sillä taas korvatulehdus...? On ollut jotenkin sen oloinen, mutta muutamaksi päiväksi on lopettanut ravistelun ja raapimisen, joten viitsin ottaa sen mukaan. Ei ole töhnää korvissa tai mitään hajuja. Nyt kyllä täytyy varata ell aika kun noin kovasti koko ajan vaan päätään ravistaa. On sen pakko olla kipeä kun noin hankalaa oli tuo meno tänään. Voi omaa Myytä. <3

(Kävin ell pari päivää myöhemmin: KUMMASSAKIN korvassa tulehdus, antibioottia sisäisesti ja korvan kautta tippoina. Kunpa menisi nyt kunnolla ohi, ettei tarvisi rauhoittaa ja putsata niitä. Onneksi vein sinne!)

2/3-luokan rata oli kivaa pyöritystä. Lopussa oli hankala kohta kun oli useita aitoja peräkkäin, joiden jälkeen suoraan edessä A-este, mutta pitikin mennä (minusta) vasemmalla putkeen. Valssasin suoran viimeisen hypyn jälkeen viedäkseni Ruutin putkeen nätisti, mutta se ruojake meinasi silti karata A:lle. :) Onneksi oli refleksit kunnossa ja sain kiellettyä sitä ja vietyä sen oikein. No, vaikeasta kohdasta selvitydyttyäni en enää (tyhmä kun olen) enää ohjannut koiraa vaan jätin sen selän taakse ja luulin sen tulevan perässäni A:lle, mutta se menikin sen ohi ja otti kiellon. Voi itku ku harmitti tollainen moka sen kaiken taistelun jälkeen!

Tässä" hieno" piirtämäni kuva rada lopusta. ;D Eli numerot tarkoittaa sitä, missä järjestyksessä loppu suoritettiin. Meikäläinen on niin hyvä paintin käyttäjä. :)

Kaiken huipuksi meille tuli himpun verran yliaikaa kun luulin olevani järkevä ja otin radan varman päälle ja saattelin sitä esteille enkä antanut koiran edetä normaalia hyvää vauhtiaan. Tyhmä minä! Onneksi nuo epikset on tosi hyviä oppimistilanteita. :D Täytyy vaan tästä lähtien antaa koiran mennä ja luottaa siihen.