Tosikkoryhmän toisella kerralla meillä olikin kuntotesti. Ensimmäisenä meillä oli UKK-kävelytesti, jossa on tarkoituksena kävellä kaksi kilometriä tasamaalla mahdollisimman reippaasti. Otetaan aikaa ja lasketaan lopuksi syke. Testitulos määräytyy pituuden, painon, iän ja em. tietojen perusteella. En tiedä, miten testi meni, melko lailla samoja tuloksia kaikki saivat.

Ruuti pentuna

Seuraava testi oli pituushyppy ilman vauhtia. No, tietty minä töppöjalkana sain huonoimman tuloksen, mutta luulen pituuden otettavan huomion. Onhan se ihan täysi fakta, että pitkäjalkainen pääsee hyppäämään pidemmälle kuin tällainen töppöjalkainen yksilö... Seuraava testi oli viivajuoksu. Piti juosta halli edestakaisin kahteen kertaan ja koskettaa maata. Samanlaisia tuloksia taas saatiin.

Viimeinen testi oli rata, joka suoritettiin kilpailunomaisesti. Eli otettiin ylös aika ja virhepisteet. Rata meni muuten ihan ok, muutama kielto omasta sähläämisestä. Tosin kepeiltä tulleet kiellot tuli lultavasti siitä kun ne kolisee niin Ruuti otti nokkiinsa siitä. Toisella kerralla mentyä rata meni täysin puhtaasti ja huomattavasti paljon nopeammin, mutta vain ekan kerran tulos lasketaan. Näinhän se on kisoissakin. :)