Meidän ryhmän vuoro oli järjestää eppikset tällä kertaa, mutta meitä oli sen verran monta mukana menossa, joten ehti itsekin radalla käymään. Radat oli kivoja, sopivan haastavia, mutta ei liikaa mitään omituisia pyörityksiä. Mukana menossa oli Brandy maksi mölleissä ja Ruuti maksi 2/3 -luokassa.

Ihana Brandy oli pakkasesta (ja uudesta toppapuvusta) huolimatta tarmokas ja iloinen. Koira ihan riehaantui vuoroa odotellessa. :D Radalle menessä meno jatkui, ei ollut kovin nopea, mutta meno oli tarkkaa ja huolellista. Tästä iloisesta menosta saavutuksena oli nollarata ja toinen sija! Vaude! :D Oli meillä sentään aika -15,40 :) vaikka se oli viisi sekunttia ykköstä hitaampi, mutta hienosti kuitenkin. Ihana Rämpy.

Ruuti oli taas tapansa mukaan intona, mutta samalla myös hyvin kuulolla. Onneksi se on taas ollut hyvin mukana ja jaksaa keskittyä radalla yhteiseen tekemiseen vaikka välillä tulisi itse mokailtua. Rata meni todella hyvin, meno oli vauhdikasta ja sujuvaa, koira liikkui hyvin ja itsellä oli hyvä fiilis. Toiseksi viimeisellä esteellä tuli moka, en lähtenyt tarpeeksi rohkeasti ja varmasti liikkumaan ja viemään koiraa eteenpäin jolloin koira päätti valita itse ja hyppäsi väärän esteen. Voi damn... No, onneksi rata oli muuten ollut oikein huippuhieno, joten ei harmita ollenkaan. Harmi vaan kun ei saatu tulosta kun se olisi ollut ilmeisesti varma voitto kun kaikki muutkin sai hyllyt. :D

Eli kuvassa on radan loppuosa, ensimmäinen este on puomin pää, jost ameno hypyille. Hypyn viisi jälkeen aloin valssaamaan, mutta en tarpeeksi reippaasti, kun piti koira vetää aitojen välistä, jolloin se hyppäsikin viereisen hypyn eli esteen nro 2.