Oltiin aamusta taas harkkaamassa Hurttiksella. Halusin jatkaa eilisen harjoitusta, joten harjoittelimme radasta esteitä 9-13. Aluksi harkkasin poispäinkääntöjä kummaltakin puolelta vain yhdellä aidalla. Voi että se oli taas vaikeaa! Äiti huomasi, että menen liikaa kumaraan, pitäisi ohjata selkä suorassa ja vahvoilla käsillä. Helpotti taas huomattavasti ja sujuikin ihan ok, jopa useamman esteen pätkissä. Silti saisi lisää harkata.

Myös ennakoiva valssi ja jaakotus alkoi tuntua helpommalta, mutta saisi näitäkin ehdottomasti harkata lisää. Ruuti muuten törkeästi ponnisti muurin päältä hypätessään sen. En tykkää yhtään. Aion ottaa joku tuleva kerta pienet muuriharkat, jos ponnistaa muurin päältä noin niin saa heti rangaistuksen siitä. Kun ei tuo yhtään välitä vaikka se siinä alla leviää... :D Eiköhän muutaman muistutuksen jälkeen tule selväksi, että muurista ei oteta tukea.

Keppejä tehtiin myös, haki hyvin oikeaan väliin ja pujotteli taas innokkaasti. En tänäänn hinkannut keppejä, koska Hurttiksella ei oo kuin ne kokonaiset. Muutama lähetysharjoitus riitti tältä päivää. Otettiin myös kontaktiharkkaa puomilla ja A-esteellä niin, että Äiti naksutteli kun koira itsenäisesti pysähtyi kontaktille ja mä jatkoin matkaa. Seuraavaksi ajattelin naksutella sivuetäisyyttä.

Brandy pääsi myös hieman harkkaamaan. Tehtiin ihan yksinkertaisia ohjaus- ja irtoamisharjoituksia. Intoa ja vauhtia taas riiti hyvin kun palkkaa sai kupista ja esteet olivat matalia. Kunpa se olisi samanlainen noilla korkeilla esteillä. Täytyy muuten muistaa hyppyyttää sitä myös paljon korkeilla, muuten se alkaa taantua.