Vau:lla oli iltapäivällä epikset hallilla, äitin ryhmän vuoro oli järjestää ne. Äiti kävi mölliradalla Zonyan kanssa, mä menin ykkösiin Simonin kanssa ja 2/3-luokkaan tietysti Ruutin kanssa. Tässä ajattelin juuri, että Brandy -raukan kanssa ei olla treenattu pitkään aikaan! No, se käy viikottain tokoilemassa ja Caritan kanssa agility ja aktivointi -kurssilla, ehkä sillekin tulee sitten virtaa kun ei ole ollut radalla vähään aikaan. ;)

Radat olivat vaikeita, varsinkin ykkösten rata oli tosi vaativa. Se olisi ollut kiva rata mennä Ruutin kanssa, Simonille ja mulle liian haastava. Mun ja Simonin yhteistyö ei oikein tänään toiminut. Jätkä oli ihan tohkeissaan kun pääsi mun mukaan autosta lämmittelemään ja hallille odottamaan omaa vuoroaan. Kaikki oli ok kunnes se kuuli äitin äänen: äiti toimi kuuluttajana kisoissa. Toiselle tuli suuri huoli "Missä Mamma on?!". Ei se pystynyt enää keskittymäön mihinkään, sen mielentila lähenteli jo jonkinasteista paniikkia ja meidän vuoro olikin jo nopeasti edessä, joten en saanut koiraa paremmin kuulolle. Radalle mennessä Simon ei suostunut istumaan, vilkuili ympärilleen etsien äitiä. Ukko oli kuitenkin ihan hyvin ja iloisesti radalla mukana, mutta  minkäänlaisesta keskittymisestä ei ollut tietoakaan. No, ei se haittaa, ensi kerralla menee sitten toivottavasti paremmin.

Esteet eivät ole oikeassa suhteessa kuvassa.

Ruuti oli hyvässä vireessä, pikkuisen liikaakin ehkä oli. No, ainakin mulla ja Vilpertillä oli hauskaa. :) Kontaktit ja kepit Ruuti teki hienosti kisaradalla, vaikka kontakteilla otettiinkin ihan varman päälle. Kutosen juoksi ohi, siinä eka virhe. Itse kiirehdin liikaa seuraavalle esteelle. Pituuden jälkeen olevan hypyn hyppäsi suoraan vaikka piti kiertää takaa. Tuossa oli tosi paha kohta kun estevälit oli aina tiukat ja pituus oli suunnattu suoraan hypylle, iso koira hyppää suoraan kun ei ehdi kunnolla jarruttamaan. Kun koira meni putkeen 16, menin esteen 17 taakse ottamaan koiraa vastaan, selkä kohti 18, kiirehdin itse taas liikaa, ei hypännyt 18 vaan suoraan 19. Kisaajia oli tässä luokassa vain kolme, niin juoksin vielä radan uudestaan heti perään. Halusin saada väärin menneet kohdat onnistumaan. No, siinähän kävi niin, että mopo lähti koiralla keulimaan, oli aivan liian hauskaa! Sikaili kerran kontaktit, irtosi tosi hienosti, mutta ei pysynyt yhtään ohjauksessa, joten oli pakko laittaa pari kertaa paikallaanmakuuseen kun kuumuu noin paljon. Sain lopulta vaikeatkin kohdat onnistumaan, tosin ei ratamaisesti kun heti lähti mopo käsistä jos ottaa yhtään enempää vauhtia mukaan. :) Hauskaa oli kuitenkin meillä kummallakin ja ihan positiivisin mielin lähdettiin kotiin vaikka kisat ei oikein menneet putkeen. ;)