Vuorossa siis kakkosluokkien kisat samalla kentällä ja tuomarilla kuin eilenkin. Elikkä oli Ruutin vuoro juosta tänään. Koira piippasi autossa ihan hulluna kun ajettiin kentälle mäkeä ylös. Selvästi tiesi, mitä oltiin menossa tekemään. ;) Radat oli tosi kivat, mutta ihanneajat olivat tajuttoman tiukat ja makseilla hypyt oli 60 sentissä... Eli aika vaikeaa saada tuloksia. Kisaajia ei ollut kauhean paljon, joten ilta sujui jouhevasti eikä onneksi joutunut odottelemaan.

Ekalla radalla mopo lähti ihan kokonaan käsistä. Ruuti irtosi milloin minnekin, se oli oikein lentävä holsku tänään. Toisaalta se irtosi tosi upeasti ja oli ilo nähdä kuinka iloinen ja samalla tosi kuuliainen se oli. Videolta näkee, että se menee just sinne minne ohjasin. Eli mun vikaa oli taas kaikki. :D Kiitokset Idalle videoiden kuvaamisesta, eka rata ainakin oli tosi hupaisaa katsottavaa. xD

Tokan radan rataantutustumisesta jäin kokonaan pois. Oon ollut lenkittämässä koiraa tms. enkä ollut kuullut missään vaiheessa, että kaikkien kokoluokkien ohjaajat tutustuvat toiseen rataan samaan aikaan! Kiva ylläri oli kun maksit aloitti heti medien jälkeen kun mä olin vasta menossa tutustumaan rataa. Varsinkin kun oltiin Ruutin kanssa seitsemäntenä lähtövuorossa... :O Pääsin onneksi tutustumaan vielä rataa kun menin ruikuttamaan. Kolmesti juoksin radan läpi ja päätin jo osaavani sen. Sitten vaan hakemaan koiraa pikaisesti autosta. Toka rata sujui tosi helposti ja sujuvasti. Mentiin vaan täysillä, vaikka videosta huomaakin, että selvästi vauhti hidastuu hirveästi aan jälkeisellä valssilla ja keinu oli t-a-j-u-t-t-o-m-a-n hidas! En ymmärrä kyllä miksi... Kontaktit Ruuti teki hienosti tänään, liikkellelähteminen niiltä pitää vielä hioa kuntoon oikein hyväksi. No, nolla meinasi tulla tällä radalla, mutta enköhän mä loppusuoralla ruvennut ajattelemaan sitä ja jätin koiran selän taakse, jolloin Ruuti ohittaa edessään olevan esteen! Voi argh! Mikä moka minulta!!! Rata meni kuitenkin ihan huippuhienosti, olen tyytyväinen. Videota voi taas katsoa tästä. Tehtiin vielä radalla yliaikaakin, mikä on (muistaakseni) meillä eka kerta! :O Tuloksena siis 8,11, mutta tultiin kuitenkin kolmossijalle silti. :) No, uusia kisoja kohti vain. Pakkohan sen nollan on vielä tulla! ;)