Nämä kisat humpattiin meidän osalta tänä vuonna vain perjantaina ja lauantaina ihan järkyttävässä helteessä. Koirat olivat kuumissaan ja me olimme kuumissamme, ihan hullua! Ruutilla alkoi siis tällä viikolla juoksut, joten se ei päässyt mukaan. Tylsää, olin kovasti odottanut Agirotuun lähtöä sen kanssa. Toisaalta melko sama, kun holskujoukkueita ei muutenkaan tullut ja pääsin Simppaa ohjaamaan. Simppa siis vielä ykkösissä, viimeinen nolla puuttuu. 

Eka rata meni Simonin kanssa ihan kivasti, ei jänskännyt yhtään ja jaksoi hienosti juosta. Koira kulki nätisti mun kanssa, jopa yllättävän lujaa! :) Oman tyhmän ohjausvalinnan takia tulikin sitten virheitä radalla. Onneksi äiti teki Sissin kanssa hienon nollan ja nousivat sitä myöten kakkosiin! :)

Sissi

Sissi

Yövyttiin Saimaan rannalla pienessä mökissä. Illalla syötiin ja käytiin koirien kanssa uimassa. Aamulla kisat jatkuivat. Käytiin Simonin kanssa juoksemassa taas yksi rata. Jätkä oli ihan poikki! Se oli possujunien possujuna. Se teki rataa vain velvollisuudentunnosta, mutta oli aivan läkähdyksissä. Sen takia kielsi esteitä ja teki outoja virheitä. Normaalisti tuo rata olisi ollut kuin sille tehty -ja mulle. Tykkäsin siitä kovasti ja olin iloinen päästessäni ohjaamaan sitä. Harmi vaan kun toinen oli niin kuumissaan, ettei jaksanut kauheasti juosta sen takia. Tämän takia äitin kanssa päätettiin jättää illan kisat väliin. Mittarissa asteita oli aivan liikaa, koirat oli tosi kuumissaan. Meillä olisi ollut usean tunnin odotus ja itselläkin olo oli todella tuskainen. Pakattiin kamat kasaan ja lähdettiin pois. Ei uskalla leikkiä helteellä koirien tai omalla terveydellä.

Äiti ja Sissi palkintojenjaossa

Koirat uimassa illalla

Reissu oli muuten ok, oli tosi kivaa kun oli paljon seurakavereita paikalla ja koko ajan oli juttuseuraa. Vau oli ihan hyvin kisoissa edustettuna ja konkin verran hienoja tuloksiakin saatiin. :) Kisajärjestelyt sujuivat melko mutkattomasti. Lappeenrantalaiset olivat ihanan iloisia ja avuliaita. Ilmoittautumisen pitkä jonottaminen, perjantainen palkintojen jaon viivästyminen ja Sissin kilpailukirjan hukkuminen harmittivat tosi paljon, mutta muuten kisoista nautittiin paljon. Kumpa vaan ei olisi ollut niin kuuma! P.S. Sissin kirja onneksi löytyi! :)