Äiti oli eilen Sissin kanssa illalla Lotan koulutuksessa ja tultiin sitten tänään päivällä kokeilemaan Ruutin ja Simonin kanssa tuota harkkaa. Oli kiva treenata sitä, kun äiti oli huolellisesti kuunnellut, kuinka Lotta oli neuvonut eri kohdissa ja kertoi näkemiään onnistumisia ja ongelmia erilaisissa ohjausvaihtoehdoissa. Rata oli tosi kiva, pääsi juoksemaan, mutta myös oli tiukkoja pyörityksiä. Tykkäsin. :)

Harmi kun mulla ei ole ratapiirustusta tuosta harjoituksesta. Eipäs, varastin Jonnan blogista ratapiirustuksen. Noi värikkäät viivat on Jonnan omia juttuja, ei mun. ;) Kiitti Jonna!

Kolmosen takaakierrossa piti muistaa, ettei saa peittää takaakierrettävää siivekettä. Ok. Vitoselle meno oli V-A-I-K-E-A-A! Olin koko ajan myöhässä, ohjaus myössä ja Ruuti rrrrrakastaa aata... Jotenkin sen sai sitten onnistumaan ja sitten se onnistui joka kerta. Outoa. Kutosen jälkeen valssi ja seiskalta haltuunotto niin okei. Yritin olla saattelematta taas takaakiertoon yhdelletoista, mutta jalat vaan vie eteenpäin. 11 jälkeen persjättö. Luulin sen saavan koiran tekemään pienemmän kaarteen, mutta aiempi saattelu pilasi kaiken. Kaaaarteet vaan jatkuuuuu... Kontaktit oli tänään huippuhyvät! Napakat ja toimivat. Ainoastaan yhden kerran aalla koira sujahti putkeen häpeilevän näköisenä kun käskytin "Ota!" ja jatkoin eteenpäin juoksemista. Tiedä, toi on vaikea kohta ja hieman epäreilua koiralle kun ei olla tuommosta harjoiteltu, että putki oottaa iahn esteen edessä. Toisaalta oli hirmu hyvää treeniä. Takaakierto esteelle 20 oli vaikeaa. Takaaleikkaus 21:llä oli huono joka kerta, mutta oma ohjauskin oli tosi kökkö. Kepit tökki tänään. Koira haki ne hyvin, pujotteli ne hyvin, mutta jätti joka kerta vika välin pujottelematta. En tajua. Vaikka tein mitä. Toiseen suuntaan pujotteli tosi hienosti. Äiti epäili mokan johtuvan siitä, että teen ihan pienen liikkeen vasemmalle kohti putkea ja se vetää puoleensa ja sen takia koira ei tee keppejä loppuun asti. No, tuommosta täytyy nyt ottaa taas keppitreeneihin mukaan.