RM-kisat kisailtiin Tampereella tänä vuonna. Team Rochallor tahkosi ihan hyviä tuloksia, Simon oli ykkösissä rotumestari nollatuloksilla ja nousi kakkosiin, Sissi oli kakkosissa RM2 ja Ruuti kammottavalla tuloksellaan kolmosissa RM2. 

Siirrytäänpä siis kisaan. Tarjolla oli kaksi rataa, eka rata RM -kisa, toka ihan normaali. Mulla oli tuona päivänä ihan kammottava vatsatauti. Mikään ei pysynyt sisällä ja ramppasin koko ajan vessassa. Oli oli todella huono ja heikko, varsinkin kun oli tullut kisapaikalle jo reilusti ennen kahdeksaa ja omat radat olivat vasta iltapäivällä... Oli ihan hirveää mennä radalle, kun koko ajan pelkäsi oksentavan kesken matkan. Meno olikin sen näköistä. Olin tosi tönkkö, ohjaukset oli kammottavia, rimat tippui (!) omista uskomattoman typeristä ohjauksista. Huoh. No, tulos tuli ja se riitti palkintoon. Pitäisi olla tyytyväinen, mutta en ole. En osaa nauttia tuollaisella tuloksella saadusta palkinnosta. What ever, Ruuti on silti RM2 kolmosissa tänä vuonna. Ohessa video, kamalaa katsottavaa. 

Ennen seuraavaa rataa sain väkisin juotua pikku pullon Jaffaa, kunnon oksupoksujuomaa. Olo helpotti jonkin verran kun sai vähän sokeria elimistöön. En tosiaan ollut pystynyt syömään päivällä kuin kaksi purkkia Pilttiä. Oli pikkuisen heikko olotila. Kakkosrata menikin jo huomattavasti paljon parempi. Ruuti sikaili lähdössä ja varasti, joten se menikin putkeen kun piti mennä puomille. HYL. Loppurata olikin sitten enemmän omannäköistä ohjaamista, koira kulki hyvin, pikkuisen taas oli myöhässä parissa kohtaa. Kontaktit meni pyllylleen, mutta meno oli mukavaa ja melko tyylikästä edelliseen verrattuna. Pakko ottaa toi koira kuriin, se on nyt karannut kahdessa lähdössä, ei hyvä. Ja taas viteota.