B, B ja R olivat kaikki mukanani tänään hallilla. Brenda pääsi juoksemaan putkia, pussia, aata ja keppejä ja sillä oli ihan hirmu hauskaa. En viitsinyt hyppyyttää sitä yhtään. Brandy pääsi tekemään aika samanlaista, mutta hyppäsi pari kertaa 50 cm hyppyä, ihan helposti meni yli. Haki kepeille tosi hyvin ja lähti taas innokkaasti pujottelemaan, mutta tekee helposti pujotteluvirheitä. Kummallakin oli tosi kivaa kuitenkin.

Ruutin kanssa harjoiteltiin muutamaa erilaista pätkää käytössä olevilla esteillä. Kepeille haki hirmuhienosti tänään ja pujottelikin nopeasti ja tarkasti vaikka jätätin sitä reilusti. Kontaktia aalla päästiin kerrankin tekemään kunnon juoksusuoralla, pysähtyi erinomaisesti vaikka juoksin eteenpäin tai että sivuetäisyyttä oli reilusti. Yhden kerran pysähtyi kontaktin päälle. Sen jälkeen uusi yritys ja meni hyvin. Ruuti pysähtyy aika herkästi niille kohdin kun sanon "Ota". Haluaisin siitä eroon, koska ihannehan olisi, että koira pysähtyy automaattisesti 2 on 2 off kontaktille riippumatta siitä, mitä sanon ja milloin. Täytyy työstää. Muuten olen oikein tyytyväinen kontakteihin. Tulee luokse "Tule" -käskyllä ja hyppäsi yleensä vieressä olevan hypynkin kun kutsuin sen yli. :)


Mustat numerot melko helppo. Pari kertaa sikaili aalle, mutta muistutuksen jälkeen ohjausta taas kuunneltiin. Vihreä oli tosi helppo. Oranssi oli myös helppo, vitoselta kepeille meno oli hirmu hieno, olin oikein yllättynyt kuinka hienosti koira hakee kovastakin vauhdista kepeille. Sininen oli jo haastava. Yritin olla saattelematta koiraa esteille, jotta saisi hakea niille rauhassa. Tuntui tosi hankalalta kun itse ei päässy liikkumaan kunnolla ahtaassa hallissa, mutta kyllä holsku irtoaa! Mahtavaa! Koska välit olivat hirmu pienet niin ohjaaminen oli välillä vaikeaa, ettei koira ajaudu väärällä esteelle. Koira oli kuitenkin tosi hyvin kuulolla ja vastasi ohjauksiin hienosti. :)