Ruuti on ollut vähän jumissa. Se tiputti keskiviikkona treeneissä riman ja videolta katsoin, että se astui sen päälle toisella takajalalla. Kävelin Hurttahallilta kotiin ja hieroin koiran illalla. Ennen nukkumaanmenoa se hyppäsi sänkyyn mun viereen ja kiljaisi ja katsoi takapäähänsä. Torstaina se on hieman varovaisesti hypännyt sohvalle tms. Käytiin kuitenkin rennolla juoksulenkillä ja hieroin koiran illalla. Lihakset eivät tunnu jäykiltä, eikä koira arista takapäätään.

Nyt perjantaina päätin lähteä harkkaamaan hallille kevyesti Ruutinkin kanssa kun olin menossa Sissiä sinne harkkaamaan. Juoksin ensin lenkin eli koira sai kunnon lämmittelyn. Tehtiin kummankin kanssa kevyitä treenejä, huomenna kuitenkin kisat edessä. Tehtiin keppikulmaharkkaa, meni hienosti kun en itse sössinyt. Samalla tehtiin putki-A -erottelua, meillähän A:lle ja puomille on sama käskysana "Kiipeä". Sujui Ruutin kanssa erinomaisesti, Sissi kaipaa lisää harjoitusta. Samalla tein Ruutin kanssa kontaktitreeniä, teki harjoitukset mielettömän hienosti.

Kuva kesän PM -kisoista, kuvaajana Terhi Salonen

Ruuti teki muutamia matalia hyppyjä, oli ehkä hieman jäykkä, tai sitten olen vainoharhainen. En kyllä uskalla ottaa sitä huomenna kisoihin jos se tuntuu jäykältä aamulla. Meillä on kuitenkin tulevina päivinä maksetut koulutuksetkin edessä, en halua rikkoa tuota koiraa. Olen aivan liian vainoharhainen ja ylivarovainen noiden koirien kanssa. Tehtiin tosi hyvät jäähdyttelyt treenien jälkeen. Hieroin sen vielä illalla, ei ollut jumeja takaosassa. Mitä mä teen? Tää on taas niin tätä, kun ei voi tietää, onko tuo koira kipeä vai ei. Liikkuu hyvin, ei tunnu kipeältä eikä arista mitään, mutta on jäykkä ja jähmeä...