Ruuti on sairaslomalla. Se menee torstaina hierottavaksi, fyssarille sai ajan vasta toukokuulle. Se on ollut nyt melko jäykkä, mutta juoksulenkeillä se pystyy käymään ja lähtee mielellään mukaan. Nyt kuntoutetaan koira kuntoon ja toivotaan, että se paranee pian. Harmittaa vaan sen puolesta ihan hirveästi ja omasta puolesta kun nyt on panostettu treenaamiseen tosi paljon ja olisi ehtinyt vielä kisaamaan ennen SM-kisoja. Taisi mennä tässä sitten meidän osallistuminen sinne SM-kisoihin. Harmittaa ihan jumalattoman paljon! Tietysti koiran terveys on etusijalla aina, en halua missään tapauksessa treenata ja kisata kipeällä tai puolikuntoisella koiralla.

Sissi oli siis varakoirana mulla, Simon meni äitin kanssa. Lotalla oli tosi kiva rata taas tänään ja pääsi juoksemaan oikein kunnolla. Sissi oli tänään edelliskertaa paljon rennompi, teki kivasti kontaktitkin ja ei ollut niin epävarma omasta olostaan. Lotan kanssa juteltiin, että Sissin kanssa täytyy tehdä vireen nostatustreenejä ja saa mennä vähän reikä päässä. Koiran tulee ehdottomasti saada itseluottamusta ja oppia nauttimaan agilitystä. Nyt treenataan tämmöistä sitten tulevina viikkoina Sissin kanssa kun Ruutilla on treenitaukoa.


Ensiksi ohjasin kakkoselle niisto-persjätöllä, mutta koira valuu liikaa hypyn taakse. Vaihdettiin ohjaus valssiin ja se sujui hienosti. Koira meni hyvin putkeen 6 kun muisti itse törkätä sen voimakkaasti. Ysiltä kympille mennessä piti muistaa olla ohjaamatta koiraa puomille ja vaan käskyttää, mutta sitten kun jätin katsomatta koiraan, niin se hyppäsi aidan välistä. Valssasin puomin jälkeen ja muurin jälkeen tein persjätön, toimii. Takana pyöritykset toimi ihan kivasti, jopa niisto-persjättö esteellä 17 toimi hienosti. Kepit menivät taas tänään ihan hyvin.Tein persjätöt esteiden 24-25 välissä ja 26 jälkeen. Sitä sai tehdä pariin kertaan. Ehdin ihan hyvin persjättöihin, mutta 26:lla unohdin katsoa ja käskyttää koiraa, jolloin Sissi helposti kiersi esteen.