Sprinkut pääsi tänään taas Kehräämölle arkitottis- ja tokotunnille. Käyn yleensä viikottain näillä tunneilla koirieni kanssa (Brenda arkitottiksessa kun on kerta eläkkeellä, ehkä joskus sekoan ja ilmoitan sen avoimeen kisaamaan. Brandy käy tokotunnilla.), mutta niistä kirjoittaminen on niin tylsää! Varsinkin kun itsellä ei suoraan sanottuna ole mitään superintoa tokoilla. Brandylle olisi tarkoitus saada BH läpi ja ehkä TK1 joskus. Tottis on kuitenkin tosi tärkeä osa kaikkia muita meidän lajeja niin siksi jaksan motivoitua käymään aina noilla tunneilla. Ja niillä käy ihan huippuporukka, aina on mielettömän kivaa mennä tunneille kun kaikki hyvät kaverit on siellä. ;)

Brenda lenkkitauolla jyrsii keppiä

Tänään tosiaan otettiin pientä etsimisharkkaa rakennuksissa arkitottistunnilla. Lähetin kummankin koiran pistoille. Brandy sai taas kaksi haamua, Brenda vanha mummokoira sai haamun ja yhden valmiin maalimiehen. Kummankin harkka meni hyvin, koirat etsivät hyvin ja ilmaisivatkin hienosti, Brenda vaan "oikoi" toisella ukolla ja jäljesti sen luokse kun olisi pitänyt ottaa ilmavainulla, mutta annettakoon tämä anteeksi mummokoiralle. :)

Tokalla tunnilla tokoiltiin Brandyn kanssa. Opetettiin Katrin kanssa koirillemme kosketusalustaa naksuttimen avulla. Naksaus tuli aina kun koira alkoi jo laittaa kuonoa alustaa kohti. Ihan hyvin lähti harkka aluilleen, täytyisi nyt vaan malttaa tehdä tuota sitten tarpeeksi. Saatiin kotiläksyksi harjoitella seuraamista (blääh...). Saa nähdä, seuraavana tiistaina huomaan kuitenkin, etten ole taaskaan harkannut yhtään tottista koko viikon aikana...