Illalla agitreenit tosikoiden kanssa Helenan kouluttamana. Rata ei ollut vaikea, aika helppo mun mielestä, vaikka kämmäiltyäkin onnistuin. Ruuti oli aika väsynyt jo treeneihin mennessä. Oli ollut koko päivän jo hakutreeneissä äitin kanssa. En vaan viittinyt jättää harkkoja väliin, koska Helena oli kouluttamassa ja meiltä jää nyt usea kerta sitten pitämättä. Otettiin onneksi kahdessa pätkässä ja vain muutama toisto, ettei koira väsy liikaa. Iloisesti se suoritti rataa, vaikka fyysinen väsymys selkeästi näkyi koirasta.


Ensiksi harkattiin pätkät 1-10, sen jälkeen 10-20. Osa teki rataa kokonaan, mutta Ruutin kanssa jätettiin se nyt välistä. Lähdössä koira jätettiin ykkösen taakse. Itse otin vastaan kolmosen takaa ja koira putkeen. Seuraavaan putkeen ohjaus "alakautta", ennakoiva valssi seiskalle ja siitä suora linja kohti kymppiä. Toimi hyvin. Paremmin toimi Helenan neuvomat persjätöt hyppyjen 5 ja 7 jälkeen. Koira liikkui hienosti.

Koira putkeen 10, itse etenin reilusti hypyn 11 ohi ja koira ohjauksella yli. Vaude, haki hienosti! :) Päällejuoksu esteillä 12 ja 13 toimi hyvin, kun olin saanut etumatkaa koiraan. Putkeen 16 irtoaminen oli koiralle vaikeaa kun olin edellä. Kun annoin tilaa irrota, meni hyvin. Jaakotus 17:ta, ihan ok, loppusuora hyvä. Kokeilin myös vetää koiran esteen 11 yli ja sylkkäri hypylle 13. Toimii. Niisto 17:ta ja takanaleikkaus 18 ja 19 välissä. Onnistui hyvin.