Joo, ei kannata lähteä treenaamaan agilitya kun on ollut edellisenä yönä viihteellä... Ei siinä muuten mitään, mutta väsymys oli ihan kaamea, jolloin keskittymiskyky on täysin nollassa ja itselle helpotkin ohjaukset ovat kökköjä väsymyksen takia. Piti kuitenkin päästä harkkoihin, ei kai niitä tuollaisen syyn takia jätetä väliin?!


Pöydän tilalla hyppy

Elikkä Siiseli pääsi (tällä kertaa joutui) mun kanssa treenaamaan. Rata oli ihan ok, ei ollut missään nimessä liian vaikea. Ennakoivat valssit ei oikei sujunut ja muutenkin juoksu takkusi. Ylläri. Sari ehdotti, että harjoitellaan erikseen Sissin kanssa ennakoivaa valssia kun se muutenkin lähtee siihen huonosti. Laitettiin palkkarasia esteen taakse ja voi vitsit, että tuo koira taipuu! Se on notkea kuin mikäkin silakka ja oikein nuolee siivekettä. Sissillä oli ihan sellainen ilme, että olisit heti sanonut! :) Ysillä tein ensin pakkovalssin ja kympille niiston. Vaihdettiin valssi vastakäännökseen, toimi hienosti. Niistoa pitää hirveästi treenailla muuten.

Päivällä hallissa oli ollut Match Show, ainakin meidän koirat haistelivat hirveästi kenttää, vaikka muuten eivät normaalisti hajuista välitä. Senkin takia Sissi oli vähän. No, aina tulee treenatessa takapakkia. Sunnuntaina olisikin sitten vuorostaan Oreniuksen Juhan harkat, toivottavasti siellä ollaan kaikissa voimissamme. :) Harmittaa kun ei pääse Ruutin kanssa, mutta en uskalla ottaa mitään riskiä, että se teloo itsensä. Nyt se on ollut ihan ok, ollaan juostu ja pidetty Body Wrapia.