Tänään lenkkeiltiinkin oikein urakalla koirien kanssa. Mulla on tämä viikko talvilomaa ja sattuikin mielettömän ihana ilma. Käytiin äitin ja "muutaman" koiran kanssa joen jäällä kävelyllä. Aikamoista umpihankikävelyä lenkki olikin kun koko eilinen päivä oli pyryttänyt hirvittävät määrät lunta. No, koirat nauttivat ja olivat väsyneitä ja tyytyväisiä. Itsellekin tuli kunnon hikitreeni vaikka kuvittelin lähteväni vain kevyelle kävelylle. :)

Brenda joenpenkalla

Lumiset tytöt poseeraavat

Brandy meni lenkin jälkeen saunaan lämmittelemään (=kuivattelemaan itseään).

Ruutin kanssa teimme Hurttahallilla iltapäivällä samaa rataa kuin teimme Zonyan kanssa maanantain harkoissa. Oli mukavaa päästä tekemään sama myös Ärrän kanssa. Ensimmäisellä kerralla Ruuti meni kutosesteen jälkeen Aalle, sen jälkeen ei enää sinne pyrkinyt. Muurista otti taas tukea hypätessään, tosin takaakierto muurille on vaikea monelle koiralle. Teki myös sitä edestä hypätessä. Täytyy ottaa taas tehotreeniä muurista. Ekalla kerralla meni myös väärään päähän putkea pituuden jälkeen. Joko mulla oli tosi huono ohjaus tai Ruutilla vaan korvat hukassa kun toisella yrittämällä kaikki onnistui hyvin. Eka kierros meni omia sössiessä, toinen kerta meni puhtaasti läpi. Kontaktit otti tosi hienosti ja kepeillekin takanaleikkaus sujui hyvin.

Itse en nyt muistanut irrotella omasta mielestäni tarpeeksi. Olisi saanut vähän enemmän antaa koiran mennä, mutta luotin kepeillä ja kontakteilla siihen. Ehkä lisää varmuutta kaipaan omaan ohjaamiseen vielä. Tekemisen tahto oli kuitenkin oikein hyvä. Fiilis suorittaa rataa oli oikein hyvä ja asennetta oli mukana.

Katsoin just videolta, niin oma moka oli kun koira meni Aalle kun se ei olisi sinne saanut mennä, mutta putkeen meno oli vaan ihan korvattomuutta. Kaikki muu möllöily oli tietysti taas mun ohjauksesta kiinni. Muuten meni aika kivasti, koira oli aika nopea, mun saksalaiset ja pakkovalssit sujuivat mielettömän hyvin. Oma liikkuminen muuten voisi olla parempaa. Yläselkä on mulla ihan järjettömän jumissa! Kamalaa katsottavaa kun ei saa kroppaa kunnolla liikkeeseen mukaan ja ihan niin kuin Quasimodo juoksisi radalla. :/ Tälle täytyy tehdä jotain ja nopeasti!