Vuosi aloitettiinkin sitten heti kisaamalla. Oli vähän tönkkö tunne kun oli ollut viikon lomalla, huonolla ja vähäisellä treenillä koko joulukuun ja sitten vielä syönyt hulluna koko joulun. :) Ei ollut tosiaankaan paras kisakunto, mutta olinpa ilmoittautunut kisoihin. Kisattiin siis Ruutin kanssa Hyvinkäällä, tuomarina Henri Luomala.

Ekalta radalta saatiin vuoden ensimmäinen SM-0! Aika ei riittänyt palkinnoille asti, nopeammat bortsut pärjäsi taas paremmin. Oltiin muistaakseni yhdeksänsiä. Olin kuitenkin ihan tyytyväinen muuten. Vauhtia olisi voinut olla enemmän, itse oli tosi hidas ja ohjasin jonkin verran varman päälle, mikä näkyy heti myös koiran vauhdissa... Rohkeasti vaan pitäisi mennä niin tuloksia tulisi.

Tokalla radalla oli tosi vaikea kepeille vienti. 90 asteen kulmasta piti kääntyä putkea kohti kepeille, eli siis putken suu houkuttelevana keppien sisäänmenon vieressä. Peloka oli, että koira menee putkeen tai omalla painostamisella väärään väliin. No, kiirehdin liikaa tuossa ja sain painostettua koiran väärään väliin. Muuten rata meni hienosti, vaikeat välistävedot ja muut haastavat kohdat menivät hyvin. Kolmesta kiellosta saatiin hyl.

Nyt on tarkoitus kisata ja treenata ahkerasti, jotta tulisi ne SM-nollat kasaan. Tosin, olen menossa tammikuussa kahdeksi viikoksi lomalle ja Ruutilla varmaan alkaa kohta juoksut, joten pakollista taukoa taas tulee. Ei se haittaa, mulla on erinomaiset treenisuunnitelmat mielessä sekä agilityyn että kunnonkohottamiseen. :D Ja nyt aion reipastua ja alkaa taas päivittämään tätä blogia. :)