Olimme tänäänkin hallilla Helenan koulutettavana. Rata oli tosi kiva ja mielenkiintoinen, jossa oli paljon erilaisia tapoja ohjata koiraa. Mulla oli vaan Ruuti mukana, joten mietittiin sille sopivia ohjaustapoja. Harjoittelimme myös itsellemme vieraita tapoja ohjata koiraa.

 

Menin ottamaan koiraa vastaan kakkosesteen eteen ja aloin valssaamaan kohti kolmosta ennen kun koira on hypännyt esteen yli. Nelosesteen Ruuti meinasi koko ajan ohittaa, mutta minun täytyi vaan sitten saatella sitä tarpeeksi, jonka takia tahtoi tulla kiire seuraavien esteiden ohjaamisessa. Tein vitosen ja kutosen välissä puolivalssin ja kutosen jälkeen lähdin valssaamaan kohti putkea. Jäin ottamaan koiraa vastaan putkelta, jotten etenisi liiaksi sen edelle ja heitin hypyn jälkeen taas putkeen. Menin ihan putken suuaukolle ottamaan koiraa vastaan ja lähetin loppusuoralle, jonka päässä oli palkka. Ja Ruutihan irtosi mielettömän hienosti!

Harjoitus meni hyvin, vaikka muutamat kohdat tuottivat vaikeuksia. Toisella kerralla harjoiteltiin samaa pätkää valssaamalla ja peruutuksilla, mutta se oli ihan kamalan vaikeaa ja oikeastaan yksikään kerta ei onnistunut tosi hyvin vaan vähän sinne päin. :D No, oli tosi hyvä harjoitella noita itselle tosi vaikeita ohjauksiakin, hiljalleen ne ehkä sitten oppii. :)