Tosikkomaisesti reenailtiin taas maanantaina. Kivaa oli päästä taas harkkoihin, oon ollut kipeänä, joten sen takia viime viikolla en päässyt. Kuva on taas ihan mitä sattuu, välit ihan omituiset. Kepit oikeasti paljon lähempänä putkia, väli 15-16 ei ole oikeasti noin pitkä.


Putkijarrutus toimi tänään taas hienosti, vaikka olikin S-putki. Takaakierrot hienot, en saatellut mielestäni liikaa. Vitoselle koira ennakoivalla valssilla, eka tuli ratsastusefekti, tokalla kerralla ok, mutta koira hyppäsi kasin. Kun tein ennakoivan valssin jälkeen persjätön, koira eteni hienosti oikeaan suuntaan. Hitsi, että oli hienoa! Kasille ohjaus ennakoivan valssin tapaisella. Eka kerralla rynnistin liikaa kepeille, vitsi kun muistaisi antaa koiralle tilaa hakea. Uudestaan ja lähti tällä kertaa hyvin. Sain hienosti ohjattua oikeaan putkeen. Kontaktit otti hvyin, hieman varmistelin, mutta ettei tulisi lipumisia. Ekalla kerralla takaakierron jälkeen ohjasin kepit (14) oikealta puolelta, vaikka piti tehdä takanaleikkaus ja ohjata vasemmalta. No, uusi yritys ja takanaleikkaus onnistui hienosti. Ruuti ei yhtään katsellut minuun päinkään vaan pujotteli hyvin! 15 ja 16 välissä persjättö, 17 ja 18 välissä takanaleikkaus. Kokeilin vielä takanaleikkauksen tilalle vekkiä ennen estettä 18, toimi hyvin, mutta luotan enemmän takanaleikkauksiin.

Treenit meni meilettömän hvyin. Fiilis oli ihan kohdillaan. Rata eteni sujuvasti ja helponoloisesti. Ei tarvinnut pinnistellä tai varmistella oikeastaan yhtään, vaan eteenpäin mentiin hyvällä draivilla! Harjoittelin vielä kontakteja "minipuomilla" samaan tapaan kuin eilenkin. Koiralle oli selkeästi jäänyt jotain päähän, intoa oli tosi paljon ja onnistumisprosentti oli tänään noin 90, mikä on aivan mahtavaa. Ruuti on nyt hienosti tajunnut, mitä "Ota" tarkoittaa. Jee! :D