Olimme Äitin ja Caritan kanssa Hurttiksella taas tänään. Äiti oli suunnitellut ohan kivan, lyhyen radan. Muunsin itse sen vielä niin, että tein sen vielä toisinpäin, paitsi loppusuora oli tietty samoin. Harkkasin itse Ruutin kanssa ja Carita harkkasi Brandyn kanssa. B oli hieman epävarma, että kenen kanssa sen kuuluisi tehdä ja mitä. Se vilkuili vuorotellen minuun ja äitiin, mutta kulki ihan kiltisti Caritan kanssa. Oli muutenkin pikkuisen lötköllä tuulella, johtui varmaan radalla olleesta inhokkiesteestä eli muurista. Muuten toimi ihan kivasti, mm. haki esteille nätisti. Luultavasti muutaman kerran jälkeen Brandy alkaa taas toimia Caritan kanssa hienosti. :)


Aluksi on pakko sanoa, että olin jotenkin tänään harkoissa todella huonolla tuulella. Hallissa oli jokin lämmitys/tuuletin/puhallin tms. päällä ja se puhalsi todella lujaa. Ei meinannut kuulla mitään ja oli jotenkin vaikea keskittyä mihinkään. Heti tulin tosi ärsyyntyneeksi tuosta. Tiedän, ei saisi huonotuulisena harkata, mutta kerta oli tuolla maksettuna harkkavuorona niin sitten treenataan! Onneksi harjoitus ei ollut vaikea ja sai aikaan onnistumisia.

Paitsi ne kontaktit!!!! Arhg! Ruutihan tietysti minun kiukkuisuuden ja käytti sitä heti hyväkseen kun aluksi tehtiin kontaktiharkkaa. Ei ollut kuulolla, tolloili ja pukkoili ympäriinsä. Minun vika, tiedän. Ei olisi sitäpaitsi kuumuvan koiran kanssa pitänyt ottaa ensimmäiseksi kontaktiharkkaa. Tulihan sieltä muutama ok toisto, mutta harmittaa ne kaikki epäonnistuneet ihan perkuleesti. Radalla tosin (tiedän, otin taas kontaktiesteen, vaikkei pitäisi!) haki kauniisti ja itsevarmasti keinulle ja teki hienot kontaktit itsenäisesti. Se onneksi pelasti päivän. :) Ruu pujotteli hyvin ja irtosi takaaleikkauksiin hyvin. Mustapalloradan alun renkaalta haki hienosti kepeille kun olin renkaan oikealla puolella. Lähti myös tosi hyvin pujottelemaan. Koira oli muutenkin tosi innokas. Välillä pikkuisen meinaa keittää yli kun katsoo toisten koirien menoa, mutta on ainakin hullua intoa mennä radalle! ;)