Vietettiin Brandyn kanssa loppiaista Hennalassa raunioradalla, tai oikestaan sen sivussa kun itse "raunioilla" oli niin paljon lunta. Vaikka emme ole olleet vähään aikaan peko-treeneissä, halusin ottaa Brandylle umppareita ja siten että se saa nopeasti reippaasta ilmaisusta palkan.

Ensimmäinen maalimies oli rengastornissa. Koira syöksyi iloisesti etsimään, mutta sen etsiminen on melko päätöntä. Tästä lähtien haluan opettaa sille risteilyä, jotta tuo etsiminen ei aina olisi noin järjetöntä... Eka ukko löytyi hyvin, Brandy ilmaisi myös hienosti. Toinen mm oli kopissa, mikä oli piilona jo selkeäasti vaikeampi. Koira risteili kopin ympärillä, oli hajulla, muttei tuntunut osaavan paikallistaa sitä. Kehuin ja kannustin koiraa jatkamaan, jolloin se paikallisti hajun kopin nurkalle ja ilmaisi. Halusin, että Brandy tarkentaa, jolloin sille tuli hieman kysyvä ilme, mutta tarkensi ihan oikein kopin ovelle, mutta ilmaisu oli nyt huomattavasti paljon heikompi.

Kolmas mm oli maakuopassa. Brandy taas haki hyvin, ei tahtonut löytää hajun lähdettä. Kehotin etsiä kummun luota, jolloin eteni ihan reippaasti kummulle, mutta todella laiskasti ja hieman epäröivästi ilmaisi taas. Harmittaa nämä kaksi viimeistä ukkoa kun ei onnistunut niin hyvin kuin ensimmäinen. Olisi pitänyt ottaa hieman helpommat piilot tai sitten 1. umppari-umppari-avo tai 2. avo-umppari-avo tai 3. avo-umppari-umppari-avo. Ehkä mieluiten ykkös- tai kolmosvaihtoehto.